Sponsorfietstocht 2009 Milaan

routekaart-2009Onze fietstocht, over een afstand van ongeveer 2500 km, begint op 14 april 2009 in Milaan. Daar hebben we eerst een ontmoeting met Prof. Dr. Massimo Zeviani van het Instituto Nazionale Neurologico ” C. Besta”. Vervolgens fietsen we door de Alpen langs tal van bekende plaatsen, zoals St. Moritz, Innsbrück en Passau, richting Praag. We maken tijdens de tocht gebruik van een groot aantal bestaande fietsroutes en uitgebreide land- en streekkaarten.

Niet alleen in Milaan en Praag maar ook in Heidelberg en Dusseldorf zal een bezoek worden gebracht aan de deelnemende Universiteitsziekenhuizen. Deze bezoeken hebben voornamelijk tot doel de landelijke- en lokale media voor ons doel te interesseren.

Na Dusseldorf zakken we de Rijn af om vervolgens op 16 mei 2009 in Wijchen bij Nijmegen aan te komen. (zet deze datum alvast in uw agenda) Het is de bedoeling dat we vanuit Wijchen in een grote stoet met vrienden, kennissen en allen die op enige manier betrokken zijn als sponsor of belangstellende, de laatste 10 kilometer mee te fietsen naar Nijmegen. Om tijdens de hele fietstocht goed op te vallen fietsen wij in een oranje shirt. Nederland en Oranje zijn immers een begrip in heel Europa. De fietsers die ons vanuit Wijchen naar Nijmegen willen begeleiden worden verzocht op een goed zichtbare manier een oranje kledingstuk te dragen, zodat we als groep één geheel vormen. Zoals het er nu uitziet zullen BN-ers en de media voor de nodige publiciteit zorgen.

In Nijmegen hopen we aan Prof. dr. Jan Smeitink, adviseur van de Stichting Energy4All, een cheque te overhandigen. Als hij echt iets wil bereiken is er veel geld nodig. Het gaat niet om ons. Het gaat om aandacht voor deze ziekte en het voortvarend kunnen zoeken naar een medicijn.

Help ons mee deze tocht tot een succes te maken. Spreekt het u aan dan kunt u sponsor worden van de fietstocht of een bijdrage storten op bovenaan de site vermeld gironummer (58 53 875).

Door onze energie op deze wijze te gebruiken hopen wij de kinderen met een energie-stofwisselingsziekte, wat meer energie te kunnen geven.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN